Българско овчарско куче – Бебета

Previous

Монтана 2011 г.

Previous

Плевен 2011 г.

Previous

Европейски шампионат в Бургас 2011 г.

Previous

Вършец 2011 г.

Previous

Разлог 2011 г.

Previous